Läget - Ursviks Torn

 
 
ursviks torg orginal 1_Webb.jpg

Frågar man en mäklare vad som är viktigt att tänka på när man ska köpa ett boende får man oftast samma svar.

Läget, läget och läget.

Så det är extra roligt att kunna presentera ett av Ursviks bästa lägen i Ursviks Torn. Med kommande tvärbanans station Norra Ursvik precis utanför huset kommer vi ha ett fantastiskt läge kommunikationsmässigt. Ser man sedan Sundbybergs kommuns planer framöver så ligger stor fokus på västra stadsdelen. Navet i området blir Ursviks Torg med tätare bebyggelse, butiker, restauranger, apotek och annan närservice. Vid torget kommer även tvärbanans andra station ligga. Som boende i Ursviks Torn kommer du att ha nära till snabba kommunikationer, kort gångavstånd till både butiker, service och uteliv. Ursviks västra delar utformas också med generösa och trivsamma ytor för gående. Här kan alla tryggt röra sig mellan viktiga målpunkter såsom hem, lek, skola och fritidsaktivitet; gång- och cykelstråk är trafiksäkert utformande.

 

 
ursvik uppdaterad karta (2).PNG
 
  1. Ursviks Torn

  2. Tvärbanans kommande station. Klar 2021.

  3. Ursviks Torg. Klart 2021.

  4. Busstation

  5. Närlivsbutik

  6. Kymlingeskolan

 
 
 
 

Ursvik tur och retur

 
Tvarbanan.jpg
  • Med kollektivtrafik tar du i dagsläget blå linjens T-bana från Rinkebys station som enklast nås via den nybyggda bron över E18. Promenaden dit är ca 1 km och resan till T-centralen tar 30 minuter. Väljer du istället att ta bussen så finns en busshållplats inom 200 m.

  • Tvärbanans nya dragning som ska vara klar 2021 kommer att gå precis utanför Ursviks Torn med hållplats rakt över gatan från våra hus. Inom kort kommer vi ha ett optimalt läge kommunikationsmässigt.

  • En gång- och cykelväg går norrut från Ursvik genom skogen till Kista. Trampar du istället söderut är det omkring 3 kilometer till Sundbybergs centrum. Att cykla till Stockholms innerstad tar cirka 20-30 minuter om du cyklar via Solna och Hagaparken. Sundbybergs stad utvecklar successivt gång- och cykelvägarna och satsar mycket på att skapa goda förutsättningar för cykelpendling.

  • Väljer du att resa med bil så tar det ca 18 minuter till centrala Stockholm och 10 minuter till Mall of Scandinavia.

 

Området

 

Västra Ursvik, placerat med omtanke, nära både stan och naturen.

Ett område som ger alla möjligheter för en aktiv livsstil med ett av landets finaste friluftsområden.

I ett rikstäckande test av motionsspår i Sveriges samtliga 290 kommuner placerade sig Ursvik på plats 4 i hela riket och bäst i Stockholm.

Här finns löpspår i varierande längd, flera av dom upplysta, som vintertid även blir fina spår för längdskidåkning.

Vill du hellre träna inomhus finns både gym och Sveriges största parkourhall, Street Mentality.  Här finns även den populära Aktivitetsparken, med skateboardramp, konstgräsplan, basketplan och klätterställningar.

Men varför inte starta träningen med ett pass i utegymmet som kommer finnas på en av våra takterrasser? Nära till träning och utsikt på köpet!

shutterstock 2_Webb.jpg
 

Ursviks Torg

 

Inspirationsbilder för ett framtida Ursviks torg. 

 

 
360+vy+WEBB.jpg
 

URSVIK FRÅN OVAN..

Klicka här för en härlig 360-vy från Ursviks Torns 13;e våning.