Ursviks Torn

 

Den 4:e juni i år startade vi försäljningen av Ursviks nästa landmärke, Ursviks Torn. Tre sammanlänkade byggnader med helt olika uttryck gör att alla kan hitta sitt favoritboende i hus som kommer att skilja sig från mängden. Läget tycker vi är perfekt, precis i anslutning till den kommande tvärbanan och en kort promenad till Ursviks Torg som har börjats att projekteras. 

I Ursviks Torn bygger vi 132 bostadsrätter i varierande storlekar, alltifrån kvadratsmarta ettor till rymliga fyror. Två fina takterrasser i olika nivåer kommer finnas, en perfekt plats för föreningens medlemmar att nyttja för avkoppling och umgänge. På terrasserna planeras både för gym och kök utomhus.

Klicka in på intresseanmälan för att få löpande information om projektet.

ursvik från ovan WEBB.jpg
 
 
  • Ursvik, Sundbybergs kommun

  • 132 lägenheter, 1-4 Rok

  • Storlek 33 - 107m²

  • Två gemensamma takterrasser med bl a utegym

  • Planerad byggstart i december 2018

  • Planerad inflyttning december 2020

 

Högt torn, lågt pris!

 

13 våningar lekfull arkitekturglädje och ren livslust! 

Med utmanande arkitektur och lekfulla vinklar reser sig Ursviks Torn och blickar stolt ut över omgivningarna. I Ursvik skapar vi ett framtidsboende för dig som gillar att utmana konventionerna –precis som vi. Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av områdets mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Till de höga arkitetoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Ursviks Torns 132 bostäder innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från yteffektiva ettor till generösa fyror med dubbla balkonger och en fantastisk utsikt. Här kommer också finnas två härliga terrasser, en gemensamhetsterrass med grillplats och skönt häng på sjunde våningen och en med ett utomhusgym på våning tre. Här kan du alltså först träna
för att sedan äta gott, allt med fin utsikt på köpet.

Brf Ursviks Torn förfogar även över ett antal fina lokaler som kommer hyras ut till olika verksamheter. Här finns möjlighet för företagare att driva både restaurang-, affärs- och kontorsverksamhet. Hökerum Fastigheter hjälper till att fylla lokalerna med lämpliga
näringsidkare innan föreningen själva tar över ansvaret. Här ser vi framför oss att det i framtiden kan finnas Ursviks skönaste deli eller något trevligt café där frukostfrallorna inhandlas.

 
ursviks torn WEBB.jpg
 

EN EGEN HANTVERKARE!

 

När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars snickarhjälp.

I ett betonghus kan det krävas lite extra utrustning och kraft för att få upp krokar, gardinstänger och annat på väggar och tak.

För att göra det lite enklare för dig att komma till rätta i ditt nya hem bjuder vi därför på 2 timmars snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med det som kan vara svårt för dig men enkelt för proffset.

Allt du behöver göra är att fundera på vad du behöver ha hjälp med, ordna med material (krokar, skruvar etc.) och vara hemma när vi kommer. En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i respektive hus när alla har tillträtt sina lägenheter.                                                                                                                                     

Snickare_1_Webb.jpg